20 Mart 2014 Perşembe

Organic Power Build Onarıcı Bakım Kreminin kulanılmasının faydaları

Yıpranmış olan saçlar için protein ve nem veren mükemmel bir üründür Saçlarınız Kimyasal ve Teknik işlemler sonrasında zarar görmüş, zayıflamış, kırılgan bir hal almış ise sizin saçlarınıza bakım yapmak için yüksek konsantrasyona sahip olan güzel bir ürüne sahip olabilirsiniz . Saç yapısının kırıklarını önlemek ve saça tam anlamıyla güç katmak için üretilen güzel ve doğal bir üründür. İnce telli saçlarınız, boyalı ve yıpranmış saçlar için uygun bir üründür. Saç yapısına hacim katarak saç yapınızın daha dolgun ve canlı görünmesini sağlar. Boyalı saçlarınız için renk koruması özelliği sağlayan bir üründür. Ürünün İçeriği tamamen doğal olmakla birlikte sertifikalı organik ürünlerden oluşmuş bir üründür. Parabe n içermez. SLS içermez. Organic Care Sistem Serisi, hayvansal ürünler bulunmamakta olup ve tam ablamı ile teste tabi tutulmuş bir üründür.

17 Mart 2014 Pazartesi

Hatalı saç kesimi nasıl düzeltilir ?

Eğer bir boş anınıza gelip başka bir kuaför salonunda yanlış bir saç kesimi yapmış iseniz doğru adrestesiniz Evet Kuaförünüze nasıl bir saç kesimi tarzı isteğinizi anlatın .Eğer Saç kesiminden muzdarip seniz eğer nefret ettiyseniz kötü saç kesiminden oracıkta kuaförünüzü hemen uyarın kuaförünüze mutsuzluğunuzu belirtin ona hayatı düzeltmesi için şans verin. Ve bir daha ki sefere,nasıl bir saç kesimi isteyip istemediğinizi en başından dile getirin. Eğer saç kesiminiz çok kötü oldu ise saç kesimini düzelmesi için saç kusurlarını Örtmek için bir müddet Çıt-çıtlar satın almanız ve kusurları örtmek için istediğiniz bölgeye ekleyebilirsiniz . Çıt-çıt saçların en güzel yanı kolay ve pratik olmalarıdır . Çıt çıt 8 parça olarak satılır. Çıtçıtı kolay bir şekilde ekleyebilirsiniz saçlarınıza aldığınız kuaför tarafından uygulamalı olarak gösterebilir size. Ve sizde rahatlıkla kötü kesim Saçlarınızın hatalarını düzeltebilirsiniz.

16 Mart 2014 Pazar

Kerastase Elixir Ultime Saç şampuanı kullanılmasının önemi

Kerastase Elixir Ultime Saç şampuanı bu ürünün özelliği Her saç tipleri için uygulanabilen mükemmel olan bu eşsiz ürün içerisinde paraben ve silikon gibi maddeler kesinlikle bulunmamaktadır. Kerastase bünyesine ait olan argan özlü şampuan sayesinde kendinizi mutlu ve çok daha iyi bir şekilde hissedeceksiniz. Saç yapınızın hızlı ve kolay şekillenmesine olanak sağlayacak bu muazzam ürün aynı zamanda da saç yapınıza muhteşem bir parlaklık kazanmasına yardımcı olacaktır. Yapısında bulunmakta olan argan yağı mucizevi bir bakım maddesidir ve saç yapınızı besler Argan yağı sayesinde saç yapınıza ipeksi bir yumuşaklık ve muazzam göz alıcı bir parlaklık kazanmasına olanak sağlar. Saç yapınızın nem dengesini sağlar.. Saçınızı dış etkenlerden zarar gelecek faktörlere karşı korur. Argan Yağının içerisindeki bulunan E vitamini sayesinde saç yapınızın tüm ihtiyacını karşılar. Saç köklerini besler.

15 Mart 2014 Cumartesi

Ombre balyaj saç renklendirme işlemi

https://m.facebook.com/Rajkuafor
SİZDE GÜZEL BİR OMBRE TASARIMINA SAHİP OLMAK İSTİYOR İSENİZ RESME TIKLAYIP BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ
Geçtiğimiz senenin yaz ayında saç yapımız deniz ve güneşten soluk düşmüş ve yıpranmış olan saçlarımızı da kış boyunca güzel bir şekilde bakıma aldıysak güzel bakımlar yaptıysanız dinlenmeye bıraktıysanız o zaman zarfında baya toparlanmıştır bu durumu değerlendirmek lazım ve 2014 yılının devamında da bunu yeni tarz değişikliği yenilik arıyor iseniz kedi doğal saç renginize sadık kalarak çok tarz ve dikkat çekici yenilik tam size göre bu işlem saçların uçların açılmasıyla elde edilen saçların bir anda havasını değiştiren Ombre saç renklendirme işlemini bir kuaför olmarak sizlere önerebilirim. İlk olarak balyaj diye tabir ettiğimiz sarı saçlarda karşımıza çıkan bu işlem ve zamanla koyu saçlarda da uygulanmaya başlayan Ombre saç rengi yumuşak geçişlere ve kişinin yüz ifadesinin de yumuşamasına olanak sağlayan mükemmel saç renklendirme işlemidir . Balyaj ve krepe balyaj teknikleri ile uygulamasıyla kısa süre içerisinde açılan saç uçları daha sonra kişinin isteğine göre rahat bir şekilde cila (numinex) işlemi ile rahatlıkla koyultma işlemi yapılabiliyor . Kişiyi Köklü saç değiştirme işlemlerinde ki gibi kişiyi şaşırtmayan istenmeyen sonuçları ortadan kaldıran Ombre saç renklendirme işlemi kişinin dış görünümünü de gençleştiriyor bu sayede. Genellikle bu işlem her saç rengine uygun olarak yapılabilen saç diplerindeki renge orantılı olarak küllü sarı, kızıl, bakır ve karamel tonlarında uygulama yapılabiliyor. Size tavsiyem bu işlemi evde yapmamanız profesyonel kuaför salonlarında ve sürekli tercih ettiğiniz kuaför salonuna gidim bu işlemi yaptırabilirsiniz.

12 Mart 2014 Çarşamba

GUERLAIN TERRA BLONDES Allık


GUERLAIN TERRA allık siz kadınlara özel üretilmiş güzel bir üründür. Güneşin güzel ışıltısı muazzam tonlarını cildinize uyum sağlayan güzellik taşıyan bu muazzam palet ürünü ,yüz hatlarını hem şekillendirmek hemde yüz hatları belirgin hale getirmek için geliştirilmiş bir üründür . Pembe veya koyu olan tonları yüz kısmına allık olarak elmacık kemiklerine kullanabilirsiniz, daha naturel ve açık tonları olanları ise yüz kısmının diğer bölgelerine uygulayabilirsiniz. Bütün kadınlar, kendi cildine özel uygun tonları isteğe göre seçerek veya karışım yaparak teninize ideal renk yelpazesini ön plana çıkarabilir. Terracotta’nın özel ve gizli formülünde,muazzam derecede özel ve doğal ham maddeler ilave edilerek oluşturulmuştur. Beyaz talk, cildiniz tarafından emilim işlemini sağlar ve mat bir görüntü yaratır. İpeksi mika özelliği transparan kapatıcı muazzam görünüm sağlarken, hardal pigmentleri ise inanılmaz sıcak renkleri sayesinde bronzluk kavuşmasına yardımcı olur.

11 Mart 2014 Salı

Clinique Blushing Blush Allık ürününün özellikleri

Sizlere güzel bir allık tanıtmak istiyorum kadınların makyaj yapımında vazgeçilmez parçası olan allık markası olan Clinique Blushing Blush Allık özellikleri ile ilgili bir kaç bilgi paylaşmak istiyorum bu kullanacağınız allık İpeksi ve mükemmel formülünün vermiş olduğu doğal saf görünüm için ten yapınıza uyum sağlayarak yanaklarda eşit bir şekilde yayılır ve doğallık kazandırır. Ten yapınıza uyum sağlayarak cildinizde taze, canlı bir görünüm kazanmasına olanak sağlar. Cildiniz için özel ve mükemmel bir teknoloji kullanılarak tasarlanmış fırçası ile rahat uygulamalar yapılabilir . Uzun süre etkili ve kalıcı olması sayesinde, cildinize uyumlu doğal tonlara sahip bir yapıdadır. Yağsız formülü sayesinde tüm cilt yapıları için rahat uygulama işlemi özelliğe sahiptir. Pudra özelliğindeki yapısı sayesinde kolay ve eşit miktarda uygulama imkanı kazandırır.

10 Mart 2014 Pazartesi

Loreal Majimeches ile yapılan bayaj işleminin önemi


Bugün bir değişiklik yapıp saçlarınıza ışıltılar yapmak istiyor iseniz. Sizler tavsiyem sürekli tercih ettiğiniz kuaför salonuna hangi açıcı ürünü kullanmakta olduğunu sormak olacaktır. Neden diye soracak olursanız yaptırmak istediğiniz ışıltı işleminin hangi ürünle yaptığını bilmeniz sizin için daha rahatlatıcı bir durum olabilir çünkü bir çok kuaför salonu işletmecileri kaliteli ürünler kullanmadıkları için saç yapısını deforme edecek ürünler kullanıldığını biliyorum. Eğe balyaj yaptırmak istiyor iseniz saçlarınıza az ışıltılar attırmak istiyor iseniz Loreal Majimeches ürününü kullanmasını isteyebilirsiniz. Loreal Majimeches ürünü 5 tona kadarsaç yapınızı yıpratmadan renk açıcılığı işlemi sağlayan amonyak içermeyen toz açıcı işlemidir. Amonyak içermemesi sayesinde saç yapınıza zarar vermez. ışıltılı,bal köpüğü tonlarında doğal görünümlü ve yumuşak saçlar tercih ediyor iseniz majimeches tam sizin saç yapımıza göre . Özellikle doğal ışıltı uygulamaları ve saç renk değişikliğinde dekolore bölgesel saç açımı işlemleri için ideal bir üründür. Saç teknik Açma işlemlerinde oluşan keskin ve kötü kokunun aksine,güzel ve kötü anlamda etki yapmayan açıcı işleminin içerisindeki bulunan hoş koku sayesinde uygulama işlemi esnasında rahatsız etki edici bir durum oluşmasına engel olur. Bu yüzde profesyonel kuaför salonlarını tercih etmelisiniz ve kaliteli ürünler kulanım yaptıklarından emin olmalısınız.

9 Mart 2014 Pazar

Saç boyamak hakkında bilmeniz gerekenler

Bir çok insan evde uygulama işlemi pratik olan saç boyalarını tercih ediyor .markette gördükleri Kutunun üzerindeki resme bakarak saç boyası kendilerine temin ederek, evde pratik bir şekilde karıştırıp saçlarına renk değişimi işlemi uyguladıktan sonra kutunun üzerindeki resimdeki gibi olan kusursuz bir renk ve güzel canlı saçlar gibi bir ahenk elde ettiklerini düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz bu konuda. Saç yapısındaki Renkler pigment diye adlandırılan minik parçacıklardan oluşur ve doğal renkle birleşim işlemi olduktan sonra yeni bir renk pigmenti meydana gelir. Saç boyama ve boyatma kuralları çok önemili ve göz önünde bulundurmamız gereken unsurlardır Renk seçerken profesyonel birine danışın Saçınızı doğru anlamda güzel bir şekilde ve renkte istediğiniz tarzınızı yansıtacak şekilde boyamak için sadece sizin için tek bir fırsatınız var ve saçlarınız ilk defa boyama işlemi uygulayacak iseniz işi bilen güvenilir profesyonel saç uzmanlarının bulunduğu ve uzun yılardır bu iş ile bilgi birikimi olan kuaför salonlarını tercih eder iseniz renk konusunda yardım almanız sizler için çok doğru bir seçim olur . Koyu veya açık renk istiyorsanız, saç boyasında uzman kişiler renk seçimi noktasında profesyonel anlamda daha başarılı sonuçlar elde edilecektir.

8 Mart 2014 Cumartesi

Fön işleminin tarihçesi

Fön'ün tarihçesi bayan kuaförler'inin başlama tarihi olan 1917 senesinde, mesleğimizle ilgili pek çok kelime Fransızca kelimelerden gelmekteydi. Geçmişte saç ustaları , ısıtıp kullandıkları ince demir maddeleri ile saç maşaları adı verilen veya saçları farlı yöntemler ile sarma işlemi yapım tarayarak şekillendirme işlemlerinin uygulaması yapılmaktaydı . 1950 ve sonraki geçen zamanda ise kuaförlük sanatındaki yeni bilgi, beceri ve teknolojik ufuklarındaki gelişmeler sayesinde, özel şekilde yapılmış mizanpli bigudilerine sarılıp üzerine saç filesi yardımı ile bağlanıp makinede kurutulduktan sonra, günün modasına ve müşterinin kendi tarzı ve isteğine göre saçların değişik şekillerde tasarlanmasına mizanpli adı veriliyordu. 1970'li senelerde, mizanpliye altarnatif olarak yeni piyasaya sürülen elektrikli saç maşaları da kuaför salonlarında saçlara şekil verilmek anlamında kullanılmaya başlandı. İleri'ki yıllarda mizanpli kullanma işleminin ve maşa ile şekillendirme işleminin yerini fön makineleri ve fön fırçaların çıkması ile Elektrikli Maşa işleminden sonra, bütün dünyada ve ÜLKEMİZDE fön makineleri kullanılmaya başlandı .

7 Mart 2014 Cuma

fön çekimi nasıl yapılır. fön çekiminin tanımı

Fön çekiminin tanımı Fön çekimi , su ile ısı uygulama yoluyla saçın genelinde kısa süreli şekil değişikliği uygulama işlemine fön uygulama işlemi adı altında adlandırılır . Fön işlemi Düz, kıvırcık, dalgalı her boydaki veya çeşitli tarz ve modellerde kesilmiş saçlara, fön makinesi ve fön fırçalarıyla uygulama yapılan hareketli, narin ve doğal uygulamalar tarz değişikliği verilmesi işlemidir. Fön kelimesi Almanca “Fön” kelimesinden gelmektedir, Türkçedeki telaffuzu lodos (esinti)’tur anlamına gelir .ülkemizde 70’li yıllardan günümüzün Türkiye'sinde ve tüm ülkelerde kullanıma başlanmış ve mizanpli Makina'sının yerine geçmiş bulunmaktadır. Mizanpli işleminin sarılması ve kurutma işlemi çok fazla zaman kaybı olğu düşünülerek fön işlemi ile yapılan güzel ve yumuşak şekillendirmenin moda olması sebebiyle fön ile şekillendirme uygulamaları daha çok ve haddinden fazla kullanılmaya başlanmıştır. Tüm saç yapılar esnek ve uzayabilir niteliğe sahiptir . Saç yapısı ıslak iken esnek hale gelir ve normal boyutunun yarısı kadar uzar. Bu olay ise saç yapısının korteks içerisindeki mevcut olan hidrojen ve tuz bağlarının kırılması sonucunda meydana gelir. Saç, fön makinesi işlemi ile kurutma işlemi yapıldığında bu bağlar, yeni verilmiş olan şeklini alarak birleşir. Geçici anlamda bağları kırmak, fırça ile esnetmek ve kurutma işlemi yapmak suretiyle kıvırcık veya dalgalı saç yapısını düz, düz olan saç yapısını ise dalgalı hale getirebilmek mümkündür.

6 Mart 2014 Perşembe

Kerastase Resistance Bain De Force-Yıpranmış Saçlar İçin Kuvvet Banyosu şampuanın kullanılmasının önemi

Kerastase Resistance Bain De Force-Yıpranmış Saçlar İçin Kuvvet Banyosu dekolore işlemi ve röfle işleminden geçmiş cansız yıpranmış ve kopma derecesine halindeki Yıpranmış ve incelmiş saçlar için onarıcı etkisi çok yüksek bir şampuan olma özelliğini taşır. Saçlarınızın iç yapısındaki gücünü tam anlamıyla artmasını sağlayarak yıpranmalara karşı dayanıklılığını üst düzeyde geliştirmesine yardımcı olur. Teknik işlemlerden kaynaklı olan saç yapısındaki oluşan boşlukları doldurmasına yardımcı olur. Saçınızın yapısını güçlendirir dış yüzeyini de pürüzsüz hale gelmesini sağlar. Sağlıklı, kuvvetli, yumuşak ve pürüzsüz saçların oluşmasını sağlar. 501 PPM Hayat Çimentosu sayesinde saç yüzeyini besler saçınızda eksik olan besinlerin takviyesini sağlar. Dolgu maddesi görevi görerek saç yapısında oluşan boşlukları doldurur. Keratin sayesinde dolgu maddesi görevi görerek saç yapısının tam anlamıyla güçlenmesini sağlar, saçınızı yumuşatır.

5 Mart 2014 Çarşamba

Kerastase Specifique Bain Prevention-Normal Saçlar İçin Dökülme Önleyici Şampuanın kullanılmasının önemi

Kerastase Specifique Bain Prevention-Normal Saçlar İçin Dökülme Önleyici Şampuan Zamanla saçlar yaşlanır çevresel faktörlerden dolayı yıpranır güçsüz düşer ve dökülme sorunu yaşar Normal ve kalın telli saçlardaki dökülme problemleriniz için özel olarak geliştirilmiş bir üründür. Saç derinizi derinlemesine ve etkili bir temizlik sağlar ve dökülme karşıtı tedaviler için hazır hale getirir. Saç yapınıza kökten ve derinlemesine etki eder ve saç dökülme etkenleri ile savaşır. Saç dökülmesine ve dökülme riskine karşı mikro dolaşıma yardımcı olur. Saç yapınızın yenilenmesine yardımcı olur ve yeni saç oluşumu için destek sağlar. Saç yapınız için Sağlıklı ve dengeli saç derisi oluşumu için yardımcı olur. Saç derinizi rahatlatır ve dengeler. Saç yapınızı güçlendirir ve daha dayanıklı hale gelir. Parlak canlı ve pürüzsüz dirençli saçların oluşturur. Saçlarınızın yapısındaki proteini eksilmesini engeller Glukolipid birleşeni saç köküne enerji katarak ve saçınızın beslenmesini sağlar.

4 Mart 2014 Salı

Kerastase Bain Vital Dermo-Calm Normal ve Karma Saçlar İçin Yatıştırıcı Şampuan kullanımının önemi

Sizlere bugün hassas saç deriniz için bir ürün tanıtmak istiyorum. Hassas saç derisine sahip saçların kurumaya meyilli ve karma saçlarınız için özel olarak geliştirilen bir ürün özelliğini taşımaktadır. Saç derinizi nemlendirerek kuruma, kaşıntı ve kızarıklık sorunlarının önüne geçer ve tedavi etmesini sağlar. Bu ürünü Düzenli kullandığınızda saç derisindeki tüm hassasiyeti ve şikayetiniz için çözüm oluşturur. Saçlarınız için Nazikçe saç derinize bakım yaparak günlük temizliğini gerçekleştirir. Hipoalerjenik yapısı sayesine hassas ve duyarlı ciltler için son derece güvenli bir üründür. Saçınızın nem dengesini düzenleyerek kuruyup hassas olmasını engeller. Özel Dermo etkisi sayesinde, saç telinize kökten etki ederek güçlenmesini canlanmasını sağlar. Saç telinizin dış yüzeyini yeniden yapılandırarak uzun süre hacmini koruyan saçların oluşmasına yardımcı olur. Güçlü, dayanıklı parlak ve hacimli saçlara kavuşmanıza yardımcı olur Günlük kullanımınıza uygun bir şampuan'dır Piroctone Olamine anti bakteriyel özelliği sayesinde saç derisindeki kaşıntı ve rahatsızlık hissini tedavi eder ve gidermesine yardımcı olur. Gliserin katkısı sayesinde saç derisini nemlendirerek gerilmesini engeller bu sayede saç yapınız daha nemli olur Calofilum yağı sayesinde saç derinizin rahatamış ve ferah oluşunu hissedersiniz .

3 Mart 2014 Pazartesi

Kerastase Age Premium Bain Masque Substantif Rejuvenating- Gençleştirici Maske kulanılmasının önemi

Saçlarınızı Zamanın kötü yıpratıcı etkilerine karşı sizinle birlikte savaşacak müthiş teknolojisi sayesinde mükemmel etkisini hissedeceksiniz Olgun saçlardaki yaşlanma belirtilerini gidererek saçlarınızı eski canlılığına kavuşmasına yardımcı olacaktır. Saç tellerinize dolgunluk ve hacim katmasına yardımcı olur . Derinlemesine ve inanılmaz etkili bir bakım gerçekleştirerek tüm saçlarınızda yaşlanma belirtilerine karşı kalkan oluşturur. Saçın yumuşak ve kolay bir şekilde taranma kolaylığı olmasına yardımcı olur . Saçı dış etkenlerin zararlarına ve güneşin yıpratıcı etkilerine karşı korur ve canlı ve sağlıklı görünmesini sağlar. Hücre yenilenmesini sağlar ve Saç köklerinin onarılmasına yardımcı olur. Uv Filtresi ve Nar Ekstresi sayesinde bir anti-oksidan olarak saç yapınızın güneşin zararlı ışınlarına karşı ve diğer yıpratıcı dış etkenlere karşı güvenilir etki sağlar.

2 Mart 2014 Pazar

saçlarınızın sağlıklı olması için yapmanız gerekenler




Saçlarınızın sağlıklı olması ve korunmak anlamında yapılması gereken belli başlı kurallara uyduğumuz da saçlarınız daha sağlıklı ve canlı görünecektir. Sağlıklı bir saç için ilk önce saçlarımızı yıkadığımız da saçlarımıza daha nazik bir biçimde davranmanız siler için avantaj sağlayacaktır çünkü çalarınız ıslak iken daha kırılgandır. Evde saçlarınıza kendi çabalarınızla yaptığınız fön çekim işlemi yada maşa ile ile şekillendirme işlemi yada düzleştirme Makinası ile yaptığınız işlemler sırasında saçlarınızı iyi bir şekilde kurutmanız siler için iyi bir sonuç almanıza yardımcı olur. Saçlarınızı yıkadıktan hemen sonra besleyici nem ve protein katkısı sağlayan saç bakım ürünlerini kullanmak yada haftada 1 yada 15 günde bir uzman kuaförler tarafından kullanılan profesyonel saç bakım ürünleri ile bakım yatırmanız saçlarınız daha bakımlı olmasını sağlar. Saçlarımıza çok aşırı bir şekilde teknik işlem uygulama yapanız ve saç rengini kemdi doğal rengine yakın tonlarda boya yapmanız saçlarınızın saçlarınızın yıpranmasını büyük öldüde engellersiniz.

1 Mart 2014 Cumartesi

Yıpranmış ve kırılgan saçlar için tavsiyeler



Çok işlem görmüş haliyle yıpranmış. Kırılmaya yüz tutmuş Saçlarınız ,kırılmaya karşı inanılmaz hassastır. Artı bu konuları hepimiz biliyoruz. Saçlarınız içeriden derinlemesine deforme olduğu için Kütikülleri sert ve pürüzlüdür bu yüzden saçlarınız cansız ve kırılgan görünür ve mutsuz hisseder insan kendini. Zaman geçtikçe cansız hal alır , taranması ve şekil verilmesi zor bir hale gelir saçlarınız için . Saçlarınızı eski doğal güzelliğine tekrardan kavuşturmak için profesyonel etkisi yüksek saç bakım ürünleri kullanmanız gerekmektedir. Bu konuda saçlarınızı yüksel kalite içeren içerikleri zenginleştirilmiş onarım serilerine emanet etmeniz doğru bir seçim olacaktır. Saç bakımı konusunda uzman hekimler Sıvılaştırılmış saç bileşenleri ve besleyici yağ iksirlerinin mükemmel teknolojisi ve özel birleşimi ,saç yapısını tam anlamıyla derinlemesine onarımını aynı zaman içerisinde saç yüzeyini süper ince filimle eşit oranda kaplayarak pürüzsüz görünmesine yardım ettiği konusunda kesin bilgiler ön görüyorlar. Kendine ve bakımına özen gösteren kadınların hedefleri aynıdır. Saçlarınızı ağırlaştırmadan ipeksi yumuşaklık ve göz alıcı parlaklık veren bir formül bulmak o formül ile Hazırlanmış ürünleri saçlarınıza kullanmak. Bu tarz ürünler kısa sürede göz ile görülür sonuçlar Alınabilir. Saç kırılmalarında etkili bir biçimde azalma sağlar iken saçın yüzeyindeki çatlakları doldurmaya da yarıdımcı oluyor . Zaten butün kadınların da saçlarında ipeksi pürüzsüzlük ve göz kamaştırıcı ışık saçan bir parlaklık arzu ediyorlar . Ana fikir mükemmel görünen sağlıklı ve göz alıcı saçlar için profesyonel kuaför salonlarında uzman kuaförlerin sizlere tavsiye ettiği ürünleri kullanmanız sizlerin ve Saçlarınız için daha yarlı olur. Bu ürünlerin Kerastese, lore'al , wella ürünleri tercih edebilirsiniz.